MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Op zoek naar een Brandwacht? | Wij zijn rijksgediplomeerd!

Op zoek naar rijksgediplomeerde brandwachten bij werkzaamheden, voor evenementen of voor een storing aan BMC, BMI of de sprinklerinstallatie? Dan bent u aan het goede adres bij De Groot Brandwachten. Onze rijksgediplomeerde professionals zijn binnen 2 uur op locatie, klaar om u te helpen. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij dé specialist in brandveiligheid in Nederland. 

Met spoed op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten? Bel ons dan meteen op 078 - 645 2257; we zijn 24/7 bereikbaar!


24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar

Of het nou 's avonds, door de week of in het weekend is. Bel ons gerust voor advies, een prijsopgave of informatie.

Rijksgediplomeerd Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en voorzien van een breed scala aan certificaten. Erkend door gemeente en verzekeraars.

Brandwachten in heel Nederland Leveren in heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht. Onze brandwachten komen door het hele land. We leveren ook brandwachten buiten Nederland.

Brandwacht is snel ter plaatse Snel ter plaatse

Heeft u met spoed brandwachten op locatie nodig? Regelen wij! Onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie.

Waarom een brandwacht huren bij De Groot Brandwachten?

Om de veiligheid te verhogen en de risico’s tijdens werkzaamheden te verminderen, wordt er vaak een brandwacht ingezet. De brandwachten die De Groot Brandwachten inzet zijn allemaal Rijksgediplomeerd en erkend door gemeente en verzekeraars. Als vrijwilligers zijn ze ook actief bij brandweerkorpsen.

Onze brandwachten zijn dus ontzettend ervaren als het aankomt op brandbestrijding en brandveiligheid. We hebben ruim 400 veiligheidsdeskundigen in dienst die voor allerlei projecten kunnen worden ingezet. Wilt u een brandwacht huren? Neem dan snel contact met ons op!

Contact opnemen Offerte aanvragen


Wat doet een brandwacht?

Een brandwacht is verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Zo houdt een brandwacht toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en doet hij/zij aan brandpreventiecontroles. Een brandwacht kan bijvoorbeeld ook ingezet worden om toezicht te houden bij werkzaamheden aaan een gebouw waar een sprinklerinstallatie stuk is of kan worden ingezet bij bijvoorbeeld een theatershow waarbij er rook wordt gebruikt. 


Een brandwacht kan bovendien een beginnende brand bestrijden, weet hoe een gebouw moet worden ontruimd en kan EHBO toepassen. Een brandwacht kan ook een aanvulling zijn op het BHV team. Afhankelijk van de klus, kunnen we bij De Groot Brandwachten verschillende teams inzetten. Wilt u een brandwacht inhuren? Dan staan we voor u klaar. 


Verschillende soorten brandwachten voor verschillende klussen

First Responder Team: rijksgediplomeerde repressieve brandwachten

Bij De Groot Brandwachten bieden we First Responder Teams aan, die de interne hulpverlening bij bedrijven verzorgen. Bij brand, (medische) hulpverlening of evacuatie staan onze repressieve brandwachten paraat om te helpen tot de reguliere hulpdiensten er zijn. 


Brandwacht voor veiligheidstoezicht

We kunnen ook brandwachten inzetten voor veiligheidstoezicht, bijvoorbeeld als een brandmeldinstallatie uitvalt, compartimentscheidingen worden afgekeurd of als er nacontrole na een brand nodig is.

Onze brandwachten zijn ook inzetbaar bij storingen in sprinklerinstallaties. Zolang de sprinklerinstallatie buiten werking is, zullen onze brandwachten het pand inspecteren op potentieel brandgevaarlijke situaties. 


Wat kan ik van de brandwachten van De Groot Brandwachten verwachten?

Als u kiest om te werken met De Groot Brandwachten, dan kunt u er zeker van zijn dat uw brandwachten hun Rijksdiploma Brandwacht hebben gehaald. Een rijksgediplomeerde brandwacht is een brandwacht die een opleiding bij de brandweer heeft gedaan. Onze brandwachten zijn dus veel beter opgeleid dan een gewone industriële brandwacht. 


Veel van onze brandwachten zijn ook gecertificeerd in gasmeten, kleine blusmiddelen bedienen en eerste hulp verlenen. Wat ook fijn is, is dat we bij een project proberen om steeds dezelfde brandwachten in te zetten. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten. 


Brandwachten voor allerlei branches

Onze brandwachten zijn inzetbaar in allerlei branches, zoals:

  • Horeca

  • Industrie

  • Staalindustrie

  • Evenementen

  • Bouw

Op zoek naar brandwachten voor een project? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag de juiste medewerkers en materialen te vinden die u nodig hebt om uw project veilig uit te voeren. 

Contact opnemen    Offerte aanvragen

Service van De Groot Brandwachten

Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen op [email protected] Naast Rijksgediplomeerde brandwachten, kunt u bij ons ook terecht voor onder meer mangatwachten die toezicht houden bij werkzaamheden in besloten ruimten of veiligheidskundigen die worden ingezet voor allerlei klussen, denk hierbij aan werkplekbeoordeling en het uitvoeren van risico-inventarisaties en evaluaties. 


Kiezen voor De Groot Brandwachten?

  • Waar u zich ook bevindt in Nederland, onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie

  • Spoedgeval ‘s nachts of in het weekend? Geen probleem, we zijn 24/7 bereikbaar

  • Uiteraard zijn onze brandwachten volledig gediplomeerd én gecertificeerd


Brandwacht met spoed nodig? Bel ons nú!