MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Bouwkundige aanwijzing

Iedere ondernemer weet dat er moet worden voldaan aan het Bouwbesluit (en vanaf 2022 aan het Bbl of Besluit bouwwerken leefomgeving) om een gebouw te mogen gebruiken. Het is dan ook goed mogelijk dat u een bouwkundige aanwijzing krijgt tijdens een inspectie, die zo snel mogelijk moet worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het niet voldoen aan compartementsscheidingen, waardoor u een bouwkundige brandpreventie aanwijzing krijgt. 


Bent u op zoek naar brandwachten die kunnen patrouilleren terwijl u aanpassingen maakt aan uw bedrijf om te voldoen aan de wet- en regelgeving? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Bel ons op 078 - 645 2257. We bespreken graag wat we voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen    Offerte aanvragen


Waarvoor zijn onze brandwachten inzetbaar?

Indien u een bouwkundige brandpreventie aanwijzing krijgt, is uw gebouw onveilig indien er een brand uitbreekt. Zolang de aanpassingen niet 100% compleet zijn, is het belangrijk dat er brandwachten patrouilleren die als het ware een aanvulling zijn op de brandmeldinstallatie. 


Zodra de aanpassingen uitgevoerd zijn, kan het gebouw een tweede maal worden geïnspecteerd. Indien er aan alle voorzieningen wordt voldaan, kunnen de brandwachten hun werkzaamheden afronden. 


Kan er ook een MVK’er worden ingehuurd? 

Ja, natuurlijk! Als u er zelf niet over uit komt welke aanpassingen er moeten worden gemaakt, kan een MVK’er adviseren en instructies geven betreffende brandveiligheid. Onze MVK’ers hebben jaren ervaring en kunnen u goed helpen. 


Service van De Groot Brandwachten

Heeft u een bouwkundige aanwijzing gehad en bent u op zoek naar bouwkundige brandpreventie? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Bij ons kunt u brandwachten inhuren, maar bent u ook welkom om wat expertise te vragen. U kunt ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen naar info@degrootbrandwachten.nl. We helpen u graag.