MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Brandwacht huren voor brandveiligheidstoezicht

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een sprinklersysteem dat niet functioneert, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn veel situaties te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet moeten worden.

Rijksgediplomeerde brandwachten met spoed

Een uitgevallen brandmeldinstallatie, een niet functionerend sprinklersysteem, afgekeurde compartimentscheidingen of nacontrole na een brand: er zijn vele oorzaken te bedenken waarbij ad-hoc brandwachten ingezet dienen te worden.

Rijksgediplomeerde brandwachten

Toezicht bij onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud aan een gebouw of technische installatie kan een verhoogd risico op brand of incidenten met zich meebrengen. Het zogenaamde ‘heetwerk’, zoals las- of slijpwerkzaamheden, kan er bij onvoorzichtigheid voor zorgen dat er brand ontstaat.

Onderhoudswerkzaamheden

Gebruik van open vuur

Open vuur kan op vele manieren worden toegepast, bijvoorbeeld bij dakdekking- of laswerkzaamheden. Maar ook op evenementen kan op vele manieren gebruik worden gemaakt van open vuur: denk hierbij aan horeca, vuurwerk, pyro-effecten of een kampvuur.

Gebruik van open vuur

Evenementen

Door onze ervaring met de brandveiligheid van onder andere deze evenementen kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma. U kunt bij ons terecht voor de (brand)beveiliging van grote en kleine evenementen, zowel in de buitenlucht als overdekt.

Evenementen

Brandveiligheid op TV- en Filmlocaties

Op de set van televisie- en filmsets is brandbeveiliging van groot belang; u wilt niet dat uw zorgvuldig geplande opnames in rook op gaan.

Brandveiligheid op TV- en Filmlocaties