MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Heetwerkwacht

Zoekt u een heetwerkwacht om de wacht te houden tijdens risicovolle werkzaamheden? Dan kunnen wij u helpen. Bij De Groot Brandwachten werken we samen met een grote groep heetwerkwachten, die ontzettend snel kunnen ingezet worden. Onze heetwerkwachten zijn snel inzetbaar én volledig gecertificeerd. We hebben meer dan 10 jaar ervaring in deze branche en helpen u graag. 

Met spoed op zoek naar een heetwerkwacht? Bel ons 24/7 op 078 - 645 2257. Onze professionals zijn binnen 2 uur op locatie.

24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar

Of het nou 's avonds, door de week of in het weekend is. Bel ons gerust voor advies, een prijsopgave of informatie.

Rijksgediplomeerd Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en voorzien van een breed scala aan certificaten. Erkend door gemeente en verzekeraars.

Brandwachten in heel Nederland Leveren in heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht. Onze brandwachten komen door het hele land. We leveren ook brandwachten buiten Nederland.

Brandwacht is snel ter plaatse Snel ter plaatse

Heeft u met spoed brandwachten op locatie nodig? Regelen wij! Onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie.


Wat doet een heetwerkwacht precies?

Een heetwerkwacht houdt toezicht op personen die werkzaamheden met vuur uitvoeren, voornamelijk in de (petro)chemische industrie. Hij of zij ziet toe of de eisen uit de heetwerkvergunning worden nagekomen en checkt dat de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden gedragen. Tijdens de werkzaamheden houdt de heetwerkwacht controle met de medewerkers in of buiten de besloten ruimte. Hij of zij is ook verantwoordelijk voor het controleren van de vergunningen, procedures en het evacuatieplan. 


Mocht er brand uitbreken tijdens de werkzaamheden, dan weet een heetwerkwacht hoe er snel gecommuniceerd moet worden en hoe de hulpdiensten moeten worden ingeschakeld. Bovendien kan een heetwerkwacht de brand blussen met kleine blusmiddelen tot de hulpdiensten aankomen én indien nodig eerste hulp verlenen tot de hulpdiensten er zijn. 


Onze heetwerkwachten zijn professionals met veel ervaring in het vak. Op zoek naar heetwerkwachten? Neem dan meteen contact met ons op.

Contact opnemen    Offerte aanvragen


Waarom een heetwerkwacht inhuren bij De Groot Brandwachten?

Wilt u een heetwerkwacht inhuren zodat u werkzaamheden in een besloten ruimte kunt uitvoeren? Dan is het belangrijk om samen te werken met een partner die te vertrouwen is. Dat houdt in dat de heetwerkwacht die u inhuurt volledig gecertificeerd is en snel ter plaatse kan zijn. 


Dit is het geval met de heetwerkwachten van De Groot Brandwachten. Onze heetwerkwachten zijn binnen 2 uur op locatie en kunnen hun certificaten tonen. Als u bovendien voor een langere tijd werkzaamheden uitvoert, zorgen wij ervoor dat u steeds dezelfde heetwerkwacht(en) toegewezen krijgt. Het is immers veel fijner om steeds dezelfde gezichten te zien. 


Wilt u nú een heetwerkwacht inhuren? Bel ons dan op 078 - 645 2257. We zijn 24/7 bereikbaar. Onze professionals staan garant voor veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. 


Service van De Groot Brandwachten

Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl. We helpen u graag.  


Naast heetwerkwachten, kunt u bij ons ook terecht voor brandwachten, mangatwachten, veiligheidskundigen, BHV’ers en meer. Alle specialisten die u nodig heeft om veilig werkzaamheden uit te kunnen voeren, kunnen wij voor u fixen.