MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Repressieve rijksgediplomeerde brandwacht

Op zoek naar repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten? Dan bent u aan het juiste adres bij De Groot Brandwachten. Wij werken samen met verschillende repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten, die wekelijks worden bijgeschoold en werken bij de brandweer. Zij staan bijvoorbeeld voor u klaar als de brandweer een grote brand gestabiliseerd heeft en u nog brandwachten nodig heeft om na te blussen tot het vuur volledig gedoofd is. 

Nú op zoek naar repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten? Bel snel het nummer 078 - 645 2257. U kunt ons 24/7 bereiken. 

Wat is het verschil tussen een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht en een gewone Rijksgediplomeerde brandwacht?

Een Rijksgediplomeerde brandwacht heeft zijn of haar Manschap A diploma behaald en heeft een stage gedaan en een periode meegewerkt bij de brandweer. 

Een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht, daarentegen, is nog altijd op vrijwillige of parttime basis actief bij de brandweer. Daarnaast wordt hij of zij ook nog geregeld medisch gekeurd en iedere week bijgeschoold. Daarom mag een repressieve Rijksgediplomeerde brandwacht enkele opdrachten aannemen, die een gewone Rijksgediplomeerde brandwacht niet mag aannemen. 

Wij hebben in ons bestand veel repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten, die we kunnen inzetten voor uw opdrachten. 


Waarvoor worden repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten ingezet?

De brandweer houdt zich vooral bezig met branden stabiliseren, met andere woorden: ze zorgen ervoor dat het vuur niet meer kan overslaan en veilig kan worden gedoofd. In sommige gevallen, veelal bij vuurhaarden die lang branden, wordt de brandweer afgelost door repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten om het vuur te blussen. 

Om een voorbeeld te geven: een vuilnisbelt brandt makkelijk 3 weken. Eens het vuur is gestabiliseerd, nemen onze repressieve brandwachten het werk over van de brandweer, die zo opnieuw tijd en personeel vrijmaken om andere branden te bestrijden. Ook organiseren we alle benodigde materialen. 


Service van De Groot Brandwachten

De Groot Brandwachten is al sinds 2009 dé partner voor bedrijven die op zoek zijn naar goede, repressieve Rijksgediplomeerde brandwachten. In ons bestand bevinden zich ook veel brandwachten die nog op vrijwillige of parttime basis bij de brandweer werken en zich dus repressieve brandwachten mogen noemen. 

Op zoek naar repressieve brandwachten? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons 24/7 bereiken op het nummer 078 - 645 2257 of mailen naar [email protected]. We staan graag voor u klaar.