MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Mangatwacht

Bent u op zoek naar een gecertificeerde mangatwacht? Dan bent u bij De Groot Brandwachten aan het juiste adres. Onze mangatwachten zijn Rijksgediplomeerde professionals met ervaring. Onze mangatwachten staan klaar om toezicht te houden op de veiligheid. De Groot Brandwachten heeft meer dan 10 jaar ervaring en staat graag voor u klaar. 

Met spoed op zoek naar een mangatwacht? Bel ons 24/7 op 078 - 645 2257. Onze professionals zijn binnen 2 uur op locatie. 

24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar

Of het nou 's avonds, door de week of in het weekend is. Bel ons gerust voor advies, een prijsopgave of informatie.

Rijksgediplomeerd Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en voorzien van een breed scala aan certificaten. Erkend door gemeente en verzekeraars.

Brandwachten in heel Nederland Leveren in heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht. Onze brandwachten komen door het hele land. We leveren ook brandwachten buiten Nederland.

Brandwacht is snel ter plaatse Snel ter plaatse

Heeft u met spoed brandwachten op locatie nodig? Regelen wij! Onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie.

Wat doet een mangatwacht precies?

Een mangatwacht, ook wel buitenwacht of luikenwacht genoemd, houdt toezicht bij werkzaamheden in een besloten ruimte, denk aan een silo, tank of rioolingang. Ook wordt een mangatwacht wel eens een buitenwacht genoemd, omdat hij of zij buiten de ruimte de wacht houdt en mensen onder meer tegenhoudt om de besloten ruimte binnen te gaan. Een mangatwacht houdt zo toezicht op de veiligheid tijdens de werkzaamheden. Dit kan van alles zijn; denk aan reparatie- of schoonmaakwerkzaamheden. 


Werkzaamheden uitvoeren in een besloten ruimte is niet zonder risico. Daarom worden er verschillende veiligheidsstappen gezet, zoals werken met RI&E (Risico-Inventarisatie en -Evaluatie)  en contact met de buitenwacht via een portofoon. Zo weet de mangatwacht altijd wat er gebeurt in de besloten ruimte. Indien er iets misgaat, kan de luikenwacht de medewerker(s) redden of contact opnemen met andere diensten. Ook is de mangatwacht opgeleid om (kleine) branden te kunnen blussen, brandgevaarlijke situaties te spotten en indien nodig te evacueren. 


De mangatwachten van De Groot Brandwachten zijn rijksgediplomeerde professionals met vele certificaten. Op zoek naar mangatwachten? Neem dan meteen contact met ons op.


Contact opnemen    Offerte aanvragen


Waarom een mangatwacht inhuren bij De Groot Brandwachten?

Als u een of meerdere mangatwachten zoekt, dan is het belangrijk om een partner te vinden waar u op kunt vertrouwen. Daarom zit u goed bij De Groot Brandwachten. Onze mangatwachten zijn volledig gecertificeerd in kleine blusmiddelen, eerste hulp verlenen en gasmeten. Ze zijn ook erkend door gemeente en verzekeraars. U kunt er dus altijd op vertrouwen een gediplomeerde professional aan uw deur te ontvangen. Als u voor een langere tijd werkzaamheden uitvoert aan bijvoorbeeld silo’s of tanks, proberen we ook steeds dezelfde mangatwacht in te schakelen. Wel zo fijn om niet steeds een ander gezicht te zien! Op zoek naar een mangatwacht/ luikenwacht/ buitenwacht? Wij kunnen u helpen in heel Nederland!


Heeft u een andere dienst nodig? Zoals een heetwerkwacht, een brandwacht of ons First Responder Team? Neem dan eenvoudig contact op! 


Service van De Groot Brandwachten

Heeft u vragen? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl


3 redenen om te kiezen voor De Groot Brandwachten?

  • Onze mangatwachten zijn binnen 2 uur op locatie

  • Onze mangatwachten zijn volledig gecertificeerd in kleine blusmiddelen, eerste hulp verlenen en gasmeten

  • We zijn 24/7 bereikbaar en klaar om u te helpen