MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Represieve brandwachten voor incidentbestrijding

 

De Groot Brandwachten levert repressieve brandwachten voor incidentbestrijding. Hieronder ziet u de verschillende taken die onze brandwachten kunnen vervullen. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn 24/7 bereikbaar op het nummer 078 645 2257. Onze repressieve brandwachten kunnen binnen 2 uur bij u aanwezig zijn voor incidentbestrijding bij branden.

First Responder Team

De First Responder Teams (voluit: First Responders Bedrijfsnoodorganisatie, FiRe bno) zoals De Groot Brandwachten levert zijn compacte en slagvaardige teams die helpen bij de interne hulpverlening van bedrijven. Op zoek naar een First Responder Team voor incidentbestrijding? Neem dan contact met ons op.


Bedrijfsbrandweer

Bedrijven die in geval van een brand of ongeval een bijzonder gevaar kunnen opleveren voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig aangemerkt worden. Hiervoor kunnen wij bedrijfsbrandweer personeel inzetten.


Nacontrole na brand

Het is één van de grootste rampen dat een onderneming kan overkomen: brand. De schade is vaak groot en bedrijfsprocessen worden ernstig verstoord. Nadat de brandweer vertrekt, begint voor de ondernemer en verzekeraar de zware taak om de schade te inventariseren en om zo snel mogelijk actie te ondernemen om gevolgschade te beperken. Onze professionals nemen deze nacontrole na brand graag van u over. 


Overheidskorpsen

Onderbezetting van een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een tijdige uitruk kan niet gegarandeerd worden waardoor de burger niet adequaat bediend wordt. Dis is een potentieel levensgevaarlijke situatie. Bij ons kunt u daarom terecht als u extra professionals nodig heeft voor overheidskorpsen


Over ons

De Groot Brandwachten is een begrip in de wereld van brandveiligheidstoezicht. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten houden door het hele land toezicht bij brandonveilige situaties, of zijn preventief aanwezig.


Werken bij De Groot Brandwachten

Wij zijn altijd op zoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten. Full-timer, part-timer of ZZP'er? Wij nodigen je graag uit om te solliciteren! Vul het contactformulier op onze contactpagina in om te solliciteren.


 

First Responder Team

De First Responder Teams (voluit: First Responders Bedrijfsnoodorganisatie, FiRe bno) zoals De Groot Brandwachten levert zijn compacte en slagvaardige teams die helpen bij de interne hulpverlening van bedrijven.

First Responder Team

Bedrijfsbrandweer

Bedrijven die in geval van een brand of ongeval een bijzonder gevaar kunnen opleveren voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig aangemerkt worden.

Bedrijfsbrandweer

Nacontrole na brand

Het is één van de grootste rampen dat een onderneming kan overkomen: brand. De schade is vaak groot en bedrijfsprocessen worden ernstig verstoord. Nadat de brandweer vertrekt, begint voor de ondernemer en verzekeraar de zware taak om de schade te inventariseren en om zo snel mogelijk actie te ondernemen om gevolgschade te beperken.

Nacontrole na brand

Overheidskorpsen

Onderbezetting van een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een tijdige uitruk kan niet gegarandeerd worden waardoor de burger niet adequaat bediend wordt. Een potentieel levensgevaarlijke situatie.

Overheidskorpsen