MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Represieve brandwachten voor incidentbestrijding

De Groot Brandwachten levert represieve brandwachten voor incidentbestrijding. Hier onder ziet u de verschillende taken die onze brandwachten kunnen vervullen. Wilt u meer informatie of heeft u specifieke wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

First Responder Team

De First Responder Teams (voluit: First Responders Bedrijfsnoodorganisatie, FiRe bno) zoals De Groot Brandwachten levert zijn compacte en slagvaardige teams die helpen bij de interne hulpverlening van bedrijven.

First Responder Team

Bedrijfsbrandweer

Bedrijven die in geval van een brand of ongeval een bijzonder gevaar kunnen opleveren voor de openbare veiligheid, kunnen door een veiligheidsregio als bedrijfsbrandweerplichtig aangemerkt worden.

Bedrijfsbrandweer

Nacontrole na brand

Het is één van de grootste rampen dat een onderneming kan overkomen: brand. De schade is vaak groot en bedrijfsprocessen worden ernstig verstoord. Nadat de brandweer vertrekt, begint voor de ondernemer en verzekeraar de zware taak om de schade te inventariseren en om zo snel mogelijk actie te ondernemen om gevolgschade te beperken.

Nacontrole na brand

Overheidskorpsen

Onderbezetting van een beroeps- of vrijwillige brandweerpost kan grote gevolgen met zich meebrengen. Een tijdige uitruk kan niet gegarandeerd worden waardoor de burger niet adequaat bediend wordt. Een potentieel levensgevaarlijke situatie.

Overheidskorpsen