MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Expertise

Wij bieden naast brandwachten ook een breed scala aan andere veiligheidsdiensten. Zo beschikken we over alle materialen om veiligheid vanaf het water te organiseren, we leveren beveiligers voor objectbeveiliging of bijvoorbeeld voor uw evenement. Daarnaast heeft De Groot Brandwachten een poule van deskundige EHBO hulpverleners, verkeersregelaars en bedrijfshulpverleners.

Veiligheid vanaf het water

Ook vanaf het water zorgen wij voor de veiligheid. Bijvoorbeeld bij evenementen, bedrijven, werkzaamheden of in havens.

Nautische veiligheid

Beveiligers

Beveiligers kunnen voor de meest uiteenlopende taken worden ingezet. Bijvoorbeeld voor objectbeveiliging, evenementenbeveiliging of op de bouwplaats.

Beveiliging

Hulpverleners (EHBO)

Tijdens evenementen, sportwedstrijden of andere bijeenkomsten zijn vaak grote hoeveelheden mensen aanwezig. En zoals het gezegde gaat… Een ongeluk zit in een klein hoekje! Daarom is het van groot belang dat deskundige hulpverleners paraat staan in geval van een medisch incident.

EHBO

Verkeersregelaars

Tijdens werkzaamheden, evenementen of bij een calamiteit: op veel plaatsen zijn verkeersregelaars een must om verkeersstromen in goede banen te leiden. De Groot Brandwachten is een one-stop-shop veiligheidspartner waarbij wij op vele plaatsen in heel Nederland verkeersregelaars inzetten.

Verkeersregelaars

Bedrijfshulpverleners (BHV)

Een bedrijfshulpverlener is opgeleid om te handelen bij een calamiteit in een bedrijf: in geval van een brand, bij een verwonding of ter begeleiding van een ontruiming. Zodoende zijn dit erg belangrijke mensen om de veiligheid in een bedrijf te waarborgen.

BHV