MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

EHBO'ers huren

Zoekt u een EHBO’er die op stand-by kan staan voor werkzaamheden of een evenement? Dan kan De Groot Brandwachten u helpen. Naast brandwachten, werken we samen met veel professionals die snel inzetbaar zijn, zoals EHBO’ers. Wij matchen uw wensen graag met een EHBO-team in onze contactlijst. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om personeel te laten opleiden tot EHBO’er in een training van een tot drie dagen.


Met een EHBO’er van De Groot Brandwachten weet u dat er altijd iemand aanwezig is die Eerste Hulp kan verlenen bij ongevallen, zowel levensreddende als niet-levensreddende eerste hulp. Bel ons op het nummer 078 - 645 2257 om een EHBO’er in te huren of om u aan te melden voor een EHBO training. U kunt ons 24/7 op dat nummer bereiken, maar u kunt ons uiteraard ook e-mailen op info@degrootbrandwachten.nl

24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar

Of het nou 's avonds, door de week of in het weekend is. Bel ons gerust voor advies, een prijsopgave of informatie.

Rijksgediplomeerd Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en voorzien van een breed scala aan certificaten. Erkend door gemeente en verzekeraars.

Brandwachten in heel Nederland Leveren in heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht. Onze brandwachten komen door het hele land. We leveren ook brandwachten buiten Nederland.

Brandwacht is snel ter plaatse Snel ter plaatse

Heeft u met spoed brandwachten op locatie nodig? Regelen wij! Onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie.Wat doet een EHBO’er precies?

Een EHBO’er verleent eerste hulp bij ongevallen. Dit kan zowel niet-levensreddende hulp zijn, denk aan hulp verlenen bij bloedneuzen, splinters, brandwonden en botbreuken, tot levensreddende hulp verlenen bij grote ongevallen. Hij of zij verleent alle mogelijke hulp tot professionele hulpverleners (indien nodig) op de locatie aankomen. Een EHBO’er is dus opgeleid voor zowel verbanden op de juiste manier aanleggen tot het adequaat handelen in acute situaties waarbij iemand levensbedreigende verwondingen heeft. 


Wat is het verschil tussen een EHBO’er en een BHV’er? 

Een EHBO’er wordt eerst en vooral opgeleid om allerlei eerste hulp te kunnen verlenen bij ongevallen en snel en adequaat te handelen. Zo leert een EHBO’er omgaan met splinters, botbreuken, bloedneuzen, brandwonden en meer ongevallen die vaker voorkomen op de werkvloer. Daarnaast wordt een EHBO’er ook stevig getraind in levensreddende eerste hulp verlenen. Denk aan een AED gebruiken, reanimeren, de Heimlich-greep toepassen en correct handelen bij actieve bloedingen. 


Een BHV’er of bedrijfshulpverlener wordt opgeleid in (beginnende) brand bestrijden, alarmeren, de bedrijfsruimte(s) ontruimen en communiceren met de brandweer. Daarnaast wordt een BHV’er ook opgeleid in het verlenen van levensreddende eerste hulp; dus hij of zij kan ook reanimeren, een AED gebruiken en meer. Een BHV’er wordt niet opgeleid om niet-levensreddende eerste hulp te verlenen. Waar een EHBO-training vooral gericht is op eerste hulp, is een BHV-training meer gericht op werksituaties. 


Bij De Groot Brandwachten kunnen wij zowel EHBO’ers als BHV’ers opleiden. We leiden zelfs uw BHV’ers op locatie op, zodat ze hun bedrijfsgebouw goed kennen en bijvoorbeeld weten waar de nooduitgangen zitten. Ook kunnen we EHBO’ers regelen voor uw evenementen. Neem snel contact met ons op om te zien wat we voor u kunnen betekenen. 

Contact opnemen    Offerte aanvragenWat leer ik tijdens een EHBO-training van De Groot Brandwachten?

Wilt u één of meerdere mensen van uw personeel laten opleiden tot EHBO’er? Dat kan bij De Groot Brandwachten.


Uzelf of uw werknemers leren onder meer eerste hulp te verlenen bij:

 • Open wonden

 • Botbreuken en ontwrichtingen

 • Verslikking

 • Shock

 • Flauwte

 • Hersenschudding

 • Onderkoeling

 • Allergische reactie

 • Brandwonden

 • Zonnesteek

 • Oog-, neus- en oorletsel


Uiteraard wordt de stabiele zijligging geleerd, net zoals reanimeren en de ABCDE-methode. Ook verbindtechnieken, het controleren van vitale functies en het gebruiken van een AED behoort tot de training. 


Wat kan ik verwachten van een EHBO training van De Groot Brandwachten?

Geïnteresseerd in onze EHBO training? Neem dan contact met ons op. Afhankelijk van het kennisniveau, kan de training één tot drie dagen duren. Er wordt zowel theorie als praktijk besproken tijdens de EHBO training. 


U kunt ons hiervoor altijd contacteren op het 078 - 645 2257, we bespreken graag de wensen van uw bedrijf en de mogelijkheden. Daarnaast kunt u ons ook bellen als u een tijdelijke EHBO’er zoekt voor bijvoorbeeld een evenement. 


Naast EHBO’ers en BHV’ers opleiden, kunt u bij ons ook externe professionals inhuren, zoals brandwachten, veiligheidskundigen, MVK’ers en HVK’ers