MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

DLP'er

Wilt u een DLP’er inhuren die verantwoordelijk is voor het saneren van verontreinigde grond en/of een vervuilde waterbodem? De Groot Brandwachten kan u helpen. Wij werken met een netwerk aan experts die we kunnen matchen aan uw project. Onze DLP’ers zijn volledig gecertificeerd en zijn flexibel inzetbaar voor de gehele duur van het project.

Wanneer is een DLP’er nodig?

In Nederland is veel ondergrond vervuild, denk aan gronden waar vroeger een tankstation stond of waar een stortplaats was. Ook landbouwgronden zijn vaak vervuild, door jarenlang gebruik van allerlei bestrijdingsmiddelen die in de bodem zijn getrokken. 


Voordat er bijvoorbeeld nieuwe gebouwen kunnen worden gebouwd op verontreinigde grond, is het belangrijk om deze te saneren. Het is verplicht om een DLP’er (Deskundige Leidinggevende Projecten) ter plaatse te hebben bij alle werkzaamheden rondom het saneren; omdat deze werkzaamheden volgens bepaalde voorschriften moeten gebeuren. DLP’ers houden tijdens het hele project toezicht op de werkzaamheden. 

Wat doet een DLP’er allemaal? 

Een DLP’er zorgt ervoor dat alle werkzaamheden tijdens de bodemsanering veilig en conform de voorschriften gebeuren. Hij of zij verricht onder meer lucht- en bodemvochtmetingen, ziet erop toe dat alle maatregelen in het Veiligheids- & Gezondheidsplan worden uitgevoerd en werkt nauw samen met MVK’ers en HVK’ers


Andere werkzaamheden die een DLP’er opneemt zijn:

  • Invulling geven aan het V&G plan

  • Controleren of er een goede afzetting is

  • Controleren of alle meldingen aan het bevoegde gezag zijn verricht

  • Bijhouden van een logboek, tekenen voor papierwerk en registreren van personeel


Onze ervaren DLP’ers weten dat geen dag hetzelfde is en zijn gekwalificeerd om de werkzaamheden dagelijks in goede banen te leiden. 

Waarom een DLP’er inhuren bij De Groot Brandwachten?

Wilt u een DLP’er inhuren? Wij kunnen u helpen. Onze DLP’ers hebben jarenlange praktijkervaring en kunnen u uiteraard hun diploma’s en certificaten voor het werken in verontreinigde grond tonen. Welk project u ook hebt, wij matchen u graag met een DLP’er in ons netwerk. 

Zijn de DLP’ers van De Groot Brandwachten gecertificeerd?

Uiteraard. Onze DLP’ers beschikken allemaal over het diploma DLP400. Daarnaast beschikken ze over extra certificaten, afhankelijk van de benodigde veiligheidsklasse.

Andere experts inhuren

Wist u dat we niet alleen DLP’ers in ons netwerk hebben? Zo kunt u - zoals de naam van ons bedrijf verklapt - ook bij ons terecht voor rijksgediplomeerde brandwachten, manschappen, beveiligers en meer. Welke klus u ook heeft, we helpen u graag. 

Service van De Groot Brandwachten

Om een DLP’er in te huren, kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen naar info@degrootbrandwachten.nl