MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Een veiligheidskundige inhuren bij De Groot Brandwachten

Bent u op zoek naar een ervaren veiligheidskundige om uw veiligheidsbeleid aan te passen of uit te stippelen? Of heeft u een veiligheidskundige nodig voor een interimklus? Dan bent u aan het juiste adres bij De Groot Brandwachten. Wij werken samen met tientallen veiligheidskundigen, allen met een eigen specialiteit - denk aan machineveiligheid of ARBO-veiligheid. Bij De Groot Brandwachten luisteren we naar uw noden, en matchen we u zo met iemand die past bij uw klus.

Op zoek naar een gediplomeerde veiligheidskundige? Bel ons op het nummer 078 - 645 2257. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. 

Snel en makkelijk een veiligheidskundige inhuren

Een ongeluk is snel gebeurd. Daarom is het belangrijk dat er te allen tijde een of meerdere personen op de werkvloer rondlopen die veiligheidskundige zijn en de ins en outs weten over veiligheid. Mocht u geen vaste werknemer(s) hebben die dit kan oppakken, dan kunt u bij ons terecht voor veiligheidskundigen, die in te huren zijn op interimbasis. 


Een veiligheidskundige inzetten voor verschillende klussen

Bij De Groot Brandwachten kunnen we u matchen aan zowel MVK’ers als HVK’ers uit ons bestand. Tot hun activiteiten behoren onder meer:

  • Adviseren over arbeidsveiligheid

  • Adviseren op het gebied van het arbobeleid

  • Adviseren over bedrijfshulpverlening

  • Uitvoeren van risico-inventarisaties en evaluaties (RIE)

  • Werkplekbeoordeling

  • Voorlichting en training


Contact opnemen    Offerte aanvragen


Een MVK’er of HVK’er inhuren

  • MVK’er inhuren: een MVK’er of middelbare veiligheidskundige kan worden ingezet voor interimklussen waarbij er op de veiligheid moet worden gelet. Hij of zij herkent gevaren, biedt ondersteuning en bewaakt voorschriften. Bovendien kan een MVK’er helpen bij een veiligheidsproject door complexe vraagstukken te beantwoorden rondom veiligheid. Onze gecertificeerde MVK’ers kunnen ook voorlichting en training geven en werkplekken beoordelen. 

  • HVK’er inhuren: een HVK’er of hogere veiligheidskundige wordt voornamelijk ingezet bij de coördinatie van grote, complexe veiligheidsprojecten en het opstellen van een veiligheidsbeleid. Onze HVK gediplomeerde veiligheidskundigen kunnen natuurlijk ook risico-inventarisaties en evaluaties uitvoeren.


Op zoek naar een MVK of HVK veiligheidsdeskundige? Neem dan contact met ons op via 078 - 645 2257 of via het formulier op deze pagina. We kennen de sterktes van de veiligheidskundigen in ons bestand en kunnen u matchen met de juiste veiligheidskundige voor uw project.

Uiteraard hebben al onze veiligheidskundigen jaren ervaring en zijn ze volledig MVK of HVK gecertificeerd. 

Naast veiligheidskundigen, hebben we nog meer experts in dienst. Zo kunt u bij ons - uiteraard- ook brandwachten inhuren, maar onder meer ook BHV’ers, EHBO’ers en beveiligers.