MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Beveiliger

De Groot Brandwachten is dé 'one-stop-shop' op het gebied van veiligheid: we bieden naast brandwachten een groot aantal andere beveiligingsoplossingen.

Bent u op zoek naar een beveiliger die uw bedrijf kan beveiligen? Of zoekt u een beveiliger voor een evenement of object? Dan kunnen we u helpen. Bij De Groot Brandwachten hebben wij een groot aantal professionals die tot uw beschikking kunnen staan, van brandwachten tot BHV’ers en beveiligers. 

Bent u met spoed op zoek naar een beveiliger? Bel ons dan meteen op het nummer 078 - 645 2257. We zijn 24/7 bereikbaar. U kunt ons ook mailen op info@degrootbrandwachten.nl


24/7 bereikbaar 24/7 bereikbaar

Of het nou 's avonds, door de week of in het weekend is. Bel ons gerust voor advies, een prijsopgave of informatie.

Rijksgediplomeerd Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en voorzien van een breed scala aan certificaten. Erkend door gemeente en verzekeraars.

Brandwachten in heel Nederland Leveren in heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht. Onze brandwachten komen door het hele land. We leveren ook brandwachten buiten Nederland.

Brandwacht is snel ter plaatse Snel ter plaatse

Heeft u met spoed brandwachten op locatie nodig? Regelen wij! Onze brandwachten zijn binnen 2 uur aanwezig op locatie.

Wat doet een beveiliger precies?

Beveiligers kunnen worden ingezet voor een scala aan werkzaamheden. Zo kan een beveiliger onder meer een kantoor- of fabriekspand beveiligen buiten de openingsuren, toezien op het deurbeleid of personen of objecten beveiligen. Een beveiliger kan ook instaan voor cameratoezicht op de computer. 


Op zoek naar een ervaren beveiliger? Neem dan contact met ons op. We matchen je snel met een professional. 


Contact opnemen   Offerte aanvragen


Waarom een beveiliger inhuren bij De Groot Brandwachten?

Bij het inhuren van een externe professional zoals een beveiliger, wil je uiteraard een partner waar je op kunt vertrouwen. Daarom zijn onze professionals altijd gecertificeerd in hun vak én kun je erop vertrouwen dat ze jaren ervaring in het vak hebben.


Zoek je een beveiliger voor een langere periode? Dan zorgen we ervoor dat we steeds dezelfde persoon bij u opstellen. Zo heeft u niet elke dag iemand nieuws aan de deur, wel zo fijn. 


Service van De Groot Brandwachten

Wilt u een beveiliger inhuren? Bel ons op 078 - 645 2257. U kunt ons 24/7 bereiken. Uiteraard kunt u ons ook mailen op info@degrootbrandwachten.nl. We helpen u graag.  


U kunt bij ons ook terecht om andere professionals in te huren. Zoekt u brandwachten, mangatwachten, een BHV’er, een veiligheidskundige of een EHBO’er? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!