MENU   

Bel 24/7:

078 645 2257

Horeca (brand)veiligheid

De Groot Brandwachten is dé partner voor brandveilige horeca evenementen. Wij verzorgden al eerder de brandbeveiliging voor de horeca, zoals beurzen en grote evenementen. Door onze ervaring met de brandveiligheid van horeca events kan uw publiek zonder zorgen en geheel veilig genieten van uw programma. 


Brandveiligheid in de horeca

Wanneer u een horeca event of locatie heeft, is een goede brandveiligheid van groot belang. De Groot Brandwacht zorgt voor een veilige locatie en monitort tijdens openingstijden. 


Bent u benieuwd of wij de juiste partner zijn voor uw horeca brandveiligheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 


Vergunning

Een horecagelegenheid van groot formaat heeft een vergunning nodig. In deze vergunningsaanvraag wordt over het algemeen door de gemeentelijke brandweer getoetst op de brandveiligheidseisen. De Groot Brandwachten kan u adviseren in de benodigde maatregelen voor brandveiligheid die voor u passend zijn, waardoor uw vergunningsaanvraag niet onnodig vertraagt.


Methode

De brandwachten van De Groot Brandwachten zijn Rijksgediplomeerd. Zij lopen in de horeca steeds rondes om rook, vuur of andere onveilige situaties snel waar te nemen, voordat er schade kan ontstaan. 


De brandwacht is preventief aanwezig en houdt continu de directe omgeving in de gaten. Hierbij wordt gemonitord of er gevaar voor brand ontstaat. Ook worden voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat personen zich kunnen verwonden.


Uiteraard zal de brandwacht ook optreden in geval van een calamiteit en eventueel deel uitmaken van het BHV-team. Deze BHV’er of BHV’ers zijn opgeleid om in geval van nood iedereen (werknemers en klanten) in veiligheid te brengen of om in geval van calamiteiten snel en adequaat te kunnen reageren. 


Mocht er onverhoopt toch een onveilige situatie ontstaan, zal de brandwacht adequaat ingrijpen en proberen het vuur te doven. Hiervoor kunnen we gebruik maken van materialen die de opdrachtgever beschikbaar stelt. Mocht er een onveilige situatie ontstaan, zal de brandwacht een ontruiming in gang zetten.


Over De Groot Brandwachten 

De Groot Brandwachten is een begrip in de wereld van brandveiligheid voor horeca. Onze Rijksgediplomeerde brandwachten houden door het hele land toezicht bij brandonveilige situaties, of zijn preventief aanwezig.


Service van De Groot Brandwachten 

Heeft u brandwachten nodig om in de horeca in te zetten? Dan kunt u ons 24/7 bereiken via 078 - 645 2257 of ons e-mailen naar info@degrootbrandwachten.nl. We bespreken graag alle mogelijkheden.